ПРОГРАМА ПЕДАГОГІЧНОЇ АСИСТЕНТСЬКОЇ ТА ДОЦЕНТСЬКОЇ ПРАКТИК ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 011 “ОСВІТНІ, ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ”

Автор(и)

  • С. Ніколаєва Київський національний лінгвістичний університет, Ukraine
  • Н. Майєр Київський національний лінгвістичний університет, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.32589/2412-9283.27.2017.122171

Ключові слова:

доктор філософії, галузь знань 01 “Освіта”, спеціальність 011 “Освітні, педагогічні науки”, асистентська практика, доцентська практика, іноземна мова, педагогіка, методика навчання

Анотація

Програма, складена відповідно до освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії, призначається аспірантам з галузі знань 01 “Освіта” за спеціальністю 011 “Освітні, педагогічні науки”.
Програма складається з трьох змістових модулів: асистентська практика з іноземної мови у мовних вищих навчальних закладах / факультетах; асистентська практика з дисциплін обраної наукової спеціалізації;
доцентська практика з дисциплін обраної наукової спеціалізації. Наведено переліки загальних і спеціальних компетентностей, які мають формуватися в аспірантів у ході практик. Крім того, сформульовано основні цілі та завдання кожного з видів практики; конкретизовано інформаційний обсяг практик у межах кожного з модулів навчання.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Методика навчання іноземних мов і культур