МЕТОДИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА MOODLE ДЛЯ ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ІНЖЕНЕРІЇ АНГЛОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В МОНОЛОГІЧНОМУ МОВЛЕННІ В ПРОЦЕСІ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
DOI:
https://doi.org/10.32589/2412-9283.28.2018.135461Ключові слова:
електронні засоби навчання, навчальне середовище Moodle, функції навчального середовища, принципи організації навчанняАнотація
Стаття ґрунтується на результатах аналізу науково-методичної літератури, присвяченої проблемам використання електронних засобів навчання для формування у майбутніх фахівців з харчових
технологій іншомовної комунікативної компетентності. Проаналізовано сучасні наукові підходи до принципів розроблення електронних засобів навчання та їхніх функцій. Відповідно до цілей навчання конкретизовано функції навчального середовища Moodle й принципи організації навчання майбутніх фахівців з харчових технологій англомовного професійно орієнтованого монологічного мовлення в навчальному середовищі Moodle в процесі самостійної роботи.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Методика навчання англійської мови й культури в нелінгвістичних закладах вищої освіти