МЕТОДИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА MOODLE ДЛЯ ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ІНЖЕНЕРІЇ АНГЛОМОВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В МОНОЛОГІЧНОМУ МОВЛЕННІ В ПРОЦЕСІ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ

Автор(и)

  • Ганна Бойко Національний університет харчових технологій Київський національний лінгвістичний університет,

DOI:

https://doi.org/10.32589/2412-9283.28.2018.135461

Ключові слова:

електронні засоби навчання, навчальне середовище Moodle, функції навчального середовища, принципи організації навчання

Анотація

Стаття ґрунтується на результатах аналізу науково-методичної літератури, присвяченої проблемам використання електронних засобів навчання для формування у майбутніх фахівців з харчових
технологій іншомовної комунікативної компетентності. Проаналізовано сучасні наукові підходи до принципів розроблення електронних засобів навчання та їхніх функцій. Відповідно до цілей навчання конкретизовано функції навчального середовища Moodle й принципи організації навчання майбутніх фахівців з харчових технологій англомовного професійно орієнтованого монологічного мовлення в навчальному середовищі Moodle в процесі самостійної роботи.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Методика навчання англійської мови й культури в нелінгвістичних закладах вищої освіти